Těšíme se na Vás na Údolní 6

Objednávky na:
+420 606 505 167
Prosíme pouze SMS

Kde nás najdete

Naše studio najdete na adrese Údolní 6.

Tramvají č. 4 vystupute na Komenského náměstí a pokračujte pěšky ve směru jízdy. Nebo vytupte na Obilném trhu a vraťte se zpátky k číslu 6.

Těším se na Vás,
Jan Špilar | Střihoruký Edward

Kde nás najdete

Naše studio najdete na adrese Údolní 6.

Tramvají č. 4 vystupute na Komenského náměstí a pokračujte pěšky ve směru jízdy. Nebo vytupte na Obilném trhu a vraťte se zpátky k číslu 6.

Těším se na Vás,
Jan Špilar | Střihoruký Edward

Kadeřnictví Střihoruký Edward

Nabízíme precizní střihy, zářivé barvy, klidnou atmosféru, přívětivý personál, individuální přístup. Prezentujeme Pařížskou módu a eleganci. Majitel Mgr. Jan Špilar je zakladatelem Haute Coiffure Francaise v ČR. Pracujeme s kosmetikou Davines a Insight.

Ženy střiháme za 2500,–

Muže, děvčata a chlapce do 26 let střiháme za 1800,–

Platby přijímáme pouze v hotovosti.

Honza

Jan Špilar

Jmenuji se Jan Špilar, narodil jsem se 3. 9. 1964 v Pardubicích mamince Vilmě a tatínkovi Karlovi Špilarovým, kteří měli v té době tři děti – Vilmu, Jaroslava a Karla.

Základní školu jsem vychodil na ZDŠ Br. Veverkových v Pardubicích.
Následně pak jsem se vyučil kadeřníkem v Hradci Králové a do prvního zaměstnání jsem nastoupil jako maskér v ND Praha.
Během tohoto období jsem líčil na filmu Amadeus, pak následovaly dva roky vojny a po nich jsem se přestěhoval do Brna, kde jsem pracoval jako pošťák.

V červnu 1987 jsem se oženil s Gitou Pitlíkovou a brzy se nám narodily dcery Tereza a Sára.
Také jsem se vrátil k profesi kadeřníka. Pracoval jsem pak v Brně, Přerově, Praze a nakonec jsem se vrátil do Brna.

V roce 1993 jsem si otevřel kadeřnické studio Střihoruký Edward v Brně , v roce 1995 jeho druhou, v roce 1996 třetí a v roce 2020 čtvrtou verzi, kde pracuji do dnes.

V roce 2000 se nám narodil syn Samuel a o rok později jsem založil českou sekci HCF a získal zlatou medaili se safírem za přenos francouzské módy do ČR.
Od roku 1999 jsem si při zaměstnání doplňoval vzdělání, v roce 2003 jsem maturoval a v roce 2004 promoval na TF JCU v Českých Budějovicích, na katedře praktické teologie s titulem Magistr. Ve stejném roce (2004) jsem vstoupil do kadeřnické Síně slávy soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards, kde jsem doživotním čestným předsedou poroty.

V roce 2008 jsem přijal jáhenské svěcení a působil jsem při katedrále sv. Petra a Pavla v Brně, jako jáhen a jako auditor Diecezního soudu.
Od roku 2015 působím u kostela sv. Michala kde kážu, připravuji ke svátostem křtu, biřmování a manželství.
Vedu projekt k prohloubení manželského života Jsme jedno a není nám to jedno! Poskytuji párové terapie v partnerských krizích a terapii biblickými texty závislým osobám.
Vedu duchovní obnovy a přednaším o partnerství, výchově dětí a duchovním růstu. V Centru pro rodinu vedu kurz Svatba a co dál.
V senátních volbách v roce 2018 jsem kandidoval na senátora pro Brno za KDU-ČSL s podporou Pirátů a tím také skončil i s politikou s výsledkem 17,3% s podporou 5222 hlasů voličů.
Nadále s radostí stříhám Vaše vlasy protože to není jen jediný způsob mé obživy, ale především vášeň, radost a poslání sloužit v druhých Ježíši Kristu, který je pro mne všechno ve všech.

 

Fotogalerie

Kontaktní údaje

Objednávky na:
+420 606 505 167
Prosíme pouze SMS
spilar.ho@gmail.com

Adresa:
Údolní 387/6,
602 00 Brno–střed

Otevírací doba:
PO–PÁ
dle objednávek

Copyright © 2020 Střihoruký Edward

Spolupracujeme s

Fakturační adresa:
IČO: 63487802
Dominikánské náměstí 6,
602 00 Brno–střed
nejsme plátci DPH